zondag 5 juli 2009

Afscheidsfeestjes

Bij vertrek horen afscheidsfeestjes.

Gistermiddag hebben Loes, Jasper en Koen 's middags hun afscheids
feestje gehad. Er waren zo'n 28 kinderen uit de klas en de buurt, die
onderhouden zijn door een ontzettend enthousiaste DJ ! Wedstrijdje met de billen schudden en de jongens tegen de meisjes "het wordt stil aan de overkant", droog zwemmen en nog veel meer. Het springkussen was een aangename afleiding, alleen erg warm !


Namens Loes, Jasper en Koen bedankt aan alle kinderen die er zo'n groot feest van hebben gemaakt !

Gisteravond waren wij aan de beurt. Wat was het fantastisch om onze broers en zussen, vrienden, buren, collega's nog even bij ons te hebben ! We hebben gelachen, een traantje gepinkt en heel veel gedanst tot in de vroege uurtjes. Heerlijk om te voelen dat er zoveel gezelligheid om ons heen is. Bedankt ook voor de originele aandenkens, daar zullen we de komende tijd nog veel naar kijken. Wij zullen jullie missen !!!

1 opmerking:

  1. Het was een fantastisch afscheidsfeest! Eigenlijk hebben we het gevoeld dta deze week zomaar het bericht komt: geintje! Maar nee, jullie vertrekken echt en gaan een fantastisch avontuur tegemoet. Geniet van alle mooie zaken, laat je niet weerhouden door tegenslagen. Dankzij de moderne media is het makkelijk af en toe weer even virtueel in NL te zijn.
    Hierbij de link van de eerste foto's van het afscheid van Jan:
    http://www.youtube.com/watch?v=IBR6popCkPw

    Kees & Mariska

    BeantwoordenVerwijderen